Festyn rodzinny z okazji Dnia Dziecka

08.06.2019 zapraszamy do Tczewa na  Bulwar Nadwiślański im. Księcia Sambora II w Tczewie na festyn p.n. “Rodzinny Dzień Dziecka”.Podczas festynu który odbywał się będzie od godz. 11.00 do 17.00 dzieci będą mogły skorzystać z wielu darmowych atrakcji. Będzie 15 dmuchanych zamków, zjeżdżalni, trampolin, darmowa wata cukrowa, loteria fantowa, podczas której do wygrania będą rowery, sprzęt turystyczny i inne atrakcyjne nagrody. Nie zabraknie również atrakcji na scenie przygotowanych z myślą o dzieciach i młodzieży.

O godz. 14.00 wystąpi Dominika Sozańska, wokalistyka znana przede wszystkim z serwisu Youtube. Dominika to młoda polska piosenkarka i autorka tekstów, o której zrobiło się głośno w środowisku muzycznym, gdy dołączyła do projektu Young Stars, gdzie znalazła się dzięki zwycięstwu w konkursie Fanta Future Young Stars.

O 15.00 usłyszymy niezwykle energetyczny koncert Music Gospel Show. Dyrygentem chóru będzie znany z „Mam Talent” Piotr Pawlicki, kompozytor, producent muzyczny i dyrygent. Chórowi towarzyszyć będą muzycy, którzy na co dzień grają z gwiazdami polskiej estrady. Zagra m.ni Paweł Kaczmarczyk wybitny polski pianista, współpracujący w wielu projektach m.in z Leszkiem Możdżerem. Będzie to  gratka dla wszystkich, którzy lubią energie, żywioł, dobra muzykę i świetne aranżacje.  Koncert ten będzie włączał do zabawy publiczność.

O 16.00 wystąpi młoda piosenkarka i  youtuberka Magda Bereda. To wyjątkowa dziewczyna, która od kilku lat zachwyca widzów na swoim kanale na YouTube. Jej kariera rozwija się w błyskawicznym tempie, a vlogerka coraz częściej zapraszana jest do nowych projektów muzycznych. Mogliśmy zobaczyć ją również w jednej z edycji programu The Voice Kids. Magda cieszy się dużą liczbą fanów w mediach elektronicznych.

Po koncertach gwiazdy spotkają się z fanami.

Sponsor strategiczny: Jeronimo Martins właściciel sieci sklepów Biedronka.

Zadanie jest współfinansowane z budżetu gminy miejskiej Tczew w ramach realizacji zadań publicznych