Program warsztatów – w ramach działań towarzyszących

Działania towarzyszące

Podprogram 2018

14.11.2018 Rajkowy

Caritas Diecezji Pelplińskiej zaprasza na Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2018 podopiecznych Środowiskowego Domu Pomocy Społecznej w Rajkowach   – korzystających z żywności z Podprogramu 2018 na warsztaty: „Edukacji Ekonomicznej” „Zdrowego Odżywiania i Przeciwdziałania Marnowania Żywności” oraz „Kulinarne”, które odbędą się  14.11.2018 o godz. 9.00 w ŚDPS w Rajkowach ul. Akacjowa 54.

16.11.2018 Pieniążkowo

Caritas Diecezji Pelplińskiej zaprasza na Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2018 podopiecznych Parafialnego Zespołu Caritas w Pieniążkowie –korzystających z żywności z Podprogramu 2018 na warsztaty: „Edukacji Ekonomicznej” „Zdrowego Odżywiania i Przeciwdziałania Marnowania Żywności” oraz „Kulinarne” ,które odbędą się  16.11.2018 o godz. 9.00 w PZC przy parafii Jana Chrzciciela w Pieniążkowie 13.

11.12.2018 Bożepole Wielkie

Caritas Diecezji Pelplińskiej zaprasza na Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2018 podopiecznych Parafialnego Zespołu Caritas w Bożympolu Wielkim –korzystających z żywności z Podprogramu 2018 na warsztaty: „Edukacji Ekonomicznej” „Zdrowego Odżywiania i Przeciwdziałania Marnowania Żywności” oraz „Kulinarne” ,które odbędą się  16.11.2018 o godz. 9.00 w PZC przy parafii Św. Piotra i Apostoła ul. Chmielecka 36 w Bożympolu Wielkim.

17.12.2018 Starogard Gdański

Caritas Diecezji Pelplińskiej zaprasza na Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2018 podopiecznych Parafialnego Zespołu Caritas przy parafii Św. Wojciecha w Starogardzie Gdańskim –korzystających z żywności z Podprogramu 2018 na warsztaty: „Edukacji Ekonomicznej” „Zdrowego Odżywiania i Przeciwdziałania Marnowania Żywności” oraz „Kulinarne” ,które odbędą się  17.12.2018 o godz. 9.00 w PZC przy parafii Św. Wojciecha przy ul. Pomorskiej 4a w Starogardzie Gdańskim.

18.12.2018 Subkowy

Caritas Diecezji Pelplińskiej zaprasza na Warsztaty w ramach Działań Towarzyszących POPŻ – podprogram 2018 podopiecznych Parafialnego Zespołu Caritas przy parafii Św. Stanisława w Subkowach –korzystających z żywności z Podprogramu 2018 na warsztaty: „Edukacji Ekonomicznej” „Zdrowego Odżywiania i Przeciwdziałania Marnowania Żywności” oraz „Kulinarne” ,które odbędą się  18.12.2018 o godz. 9.00 w PZC przy parafii Św. Stanisława przy ul. Kościelnej 8 w  Subkowach.