Koncert Libera atrakcją kulturalną XIV KISON / Концерт репера Liber – культурна “родзинка” XIV Кочевських спортивних ігор людей з обмеженими можливостями

Gwiazdą koncertu towarzyszącego XIV Kociewskim Igrzyskom Sportowym Osób Niepełnosprawnych był znany raper Liber. Zaśpiewał on hity, które wykonywał wspólnie z Sylwią Grzeszczak i Natalią Szroeder. Koncert cieszył się dużym zainteresowaniem. Marcin nawiązał świetny kontakt z publicznością, która żywo reagowała na kolejne hity śpiewane ze sceny. Na zakończenie koncertu Liber uczestniczył w dekoracji zwycięzców XIV KISON. Zadanie było współfinansowane przez Powiat Tczewski i z budżetu Miasta i Gminy Pelplin.

Зіркою концерту, що супроводжував 14-ті Кочевські спортивні ігри для людей з обмеженими можливостями, став відомий репер Лібер. Він співав хіти, які виконував разом із Сильвією Гжещак та Наталією Шредер. Концерт тішив великим зацікавленням. Марчін чудово контактував із публікою; глядачі жваво реагували на кожен з наступних хітів, які співали зі сцени. Наприкінці концерту Лібер взяв участь у нагородженні переможців XIV KISON. Захід був співфінансований Тчевським повітом та з бюджету міста та ґміни Пелплін.